Hakkımızda

Biz Kimiz?

Likya Homes Türkiye Antalya’da profesyonel ekibiyle mükemmel bir emlak şirketidir. Biz Likya Homes ailesi olarak siz değerli müşterilerimizi doğru yönlendirmek için yanınızdayız. Sizleri Antalya, Alanya, Belek, Kemer şehir ve sahilinin emlak piyasasıyla sizleri doğru bir şekilde yönlendiriyoruz.
     Likya Homes şirket ailesinin görevi sizlere gerekli tüm emlak bilgilerini vermektir. Sizlere gerekli olan gayrimenkulleri isteklerinizi dikkate alarak en iyi villalar daire ve arsaları sizin için seçiyoruz.
     Likya Homes Türkiye‘nin önde gelen emlak acentelerinden biridir. Tecrubeli danışmanlarımızla hayalinizi gerçekleştirin.
         Emlak danışmanlar meslekleri gereği gün içerisinde birbirinden farklı müşteri portreleriyle karşılaşır. Müşterilerin kimi konutunu satmak kimi ev sahibi olmak kimi evini içi rahat şekilde kiralayacağı bir kiracı bulmak için kimi de istediği özelliklere sahip kiralık bir ev aramak için emlak danışmanlarıyla iletişime geçer. Bu deneyim gayrimenkul danışmanlarını birer insan sarrafı yapacak kadar değerlidir. Müşteriler kendisi için en uygun ve güvenilir emlak şirketini seçtiğinden emin olmak ister.

Takım Arkadaşlarımız

Tecrübesini esirgemeyen ama bir o kadar da sizlerle her yatırım heyecanınızı profesyonel bir ruhla paylaşan mükemmel bir ekip. Buyurun bir kahve ile birlikte nasıl büyüyebileceğimizi ve gelecek planlarınızı konuşalım.

Ramil Osmanlı
Müşteri Temsilcisi
Ramil Osmanlı
Müşteri Temsilcisi

Bizler, hayallerinizi gerçekleştirmenize giden yolda en iyi imkanları sizlere sunmak için buradayız.

Mahir Şükür
Müşteri Temsilcisi
Mahir Şükür
Müşteri Temsilcisi

Her yıl Antalya’yı ziyaret eden birçok turist, sizler gibi Antalya’dan gayrimenkul alma hayali ile ayrılıyor ancak birkaçı gelecekte bu hayali gerçeğe çeviriyor.

Polat Polat
Müşteri Temsilcisi
Polat Polat
Müşteri Temsilcisi

Sizlere sunduğumuz en iyi fiyatları kaçırıp pişman olmamak için kesinlikle iki kez düşünmelisiniz.

Abdullah S. Türkmani
Müşteri Temsilcisi
Abdullah S. Türkmani
Müşteri Temsilcisi

Daha önce de belirttiğimiz gibi sizlere hizmet vermek için buradayız ve sizler için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz.

Blogumuzdan Okuyun

Her gayrimenkul alımı, ilk etapta satın alırken amacınız ne olursa olsun bir yatırımdır. Bu nedenle, bir alıcı olarak, muhtemelen makul bir süre içinde bir yatırım getirisi beklersiniz. Ya da mülk için harcadığınız paranın değerini elinizde tutmak istiyorsunuz. Gayrimenkule yatırım yapmak için iyi bir yer arıyorsanız, öğrenmek için okumaya devam edin...

Neden Antalya ?

Türkiye turizminin başkenti olan Antalya, dört mevsim de canlılığını koruyan ve çok sayı...
okumaya devam et

Antalya’nın En Ünlü ve Popüler Plajları

Antalya, Türkiye’nin ‘turizm başkenti’ olarak bilinen, her yıl milyonlarca turistin akın...
okumaya devam et

Akdeniz’in İncisi, deniz Turizmi.

Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir. Mustafa Kemal ATATÜRK. Antalya 640...
okumaya devam et

Antalya Gezinizde Uğramanız Gereken Tarihi Yerler

Akdeniz Bölgesi’nin popüler tatil merkezlerinden biri olan Antalya, her yıl milyonlarca...
okumaya devam et

Sizden Gelenler

Türkiye'de sayısız kişinin hayatına dokunduğumuzu umuyoruz.

Evimizin satış sürecini profesyonelce yürütüp çok kısa sürede sonuca ulaştıran Polat Bey'e teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.
tarafından Berkant Adanır
Misafir
Likya Homes emlak'tan satılık daire aldık. Eşim ve bana çok yardımcı oldular. Çok teşekkür ederiz. İyi çalışmalar, hayırlı satışlar.
tarafından Müge Sevinç
Misafir
Çalışan arkadaşlar şeffaf bir şekilde tüm bilgilendirmeleri tarafımıza yaptı. Satış süresinde de hiçbir aksaklık ile karşılaşmadık. Çok teşekkürler.
tarafından Özlem Acar
Misafir

Sertifikalarımız

Compare listings

Karşılaştırmak